Enveloppen voor jouw tastbare boodschappen

Onze enveloppen helpen jouw bedrijf om tastbare boodschappen te verpakken op een duurzame manier.
Carlo van der Steenhoven
Verkoop buitendienst
c.vd.steenhoven@enveloprint.nl+31 (0)6 53 68 18 82

Een duurzame envelop met jouw merk erop

De envelop is een promotiemiddel waarmee je boodschap verborgen blijft en jouw merk kan worden gecommuniceerd. Elke envelop die iemand krijgt, draagt een steentje bij aan de bekendheid van jouw merk.

 

Wij leveren enveloppen van hoge kwaliteit, die op een duurzame manier geproduceerd worden. Onze medewerkers werken dagelijks om onze 1000+ klanten te voorzien van hun enveloppen. Zodat zij tastbaar kunnen communiceren met hun doelgroep om een blijvende indruk achter te laten.

 

Met ons moderne machinepark realiseren wij alle soorten en maten enveloppen, laat ons je helpen met het selecteren van een envelop die bij jouw doel past.

Neem contact op

Enveloppen bedrukken

Het bedrukken van enveloppen is een vak. Een vak dat wij al meer dan 40 jaar tot in de puntjes van onze vingers hebben. Het is belangrijk dat de verzender van de boodschap direct duidelijk is bij ontvangst. Door enveloppen te bedrukken, krijgt het de stijl waar jouw bedrijf bekend voor staat en de ontvanger direct weet van wie de boodschap afkomstig is. Deze vele jaren ervaring in het bedrukken van enveloppen, zorgen ervoor dat wij kunnen garanderen dat jouw enveloppen van hoge kwaliteit zullen zijn zonder dat het milieu wordt geschaad. Dagelijks verlaten er minimaal één miljoen nagedrukte enveloppen ons pand, onderweg naar onze klanten. Wil jij hier deel van uit maken? Kom dan eens op de koffie.

Enveloppen produceren

Wij produceren al onze enveloppen zelf. Of het nu gaat om kleur, formaat, venster, luchtkussens of wat je maar kan bedenken, wij beschikken over een machinepark dat alles met betrekking tot enveloppen kan produceren. Jaarlijks produceren wij 900 miljoen enveloppen voor onze klanten met oog voor CO2 reductie. Dit komt omdat wij zelf bepalen welke grondstoffen we gebruiken en ervoor zorgen dat klanten een eerlijke prijs krijgen terwijl er op een duurzame manier geproduceerd wordt.

Akte enveloppen

Iedereen ervaart wel eens de irritatie om aktes of dossiers in zijn geheel in de envelop te krijgen. Onze akte enveloppen zorgen ervoor dat dit probleem eenvoudig wordt opgelost omdat de aktes en dossiers exact in de envelop passen. Akte enveloppen hebben de opening aan de korte zijde en standaard enveloppen aan de lange zijde. Ze maken vaak deel uit van de huisstijlen van onze klanten en wordt gebruikt voor het verzenden van ongevouwen drukwerk. Verkrijgbaar met of zonder venster en voorzien van ene gom of striplock.

Venster enveloppen

Onze venster enveloppen worden veelal gebruikt voor het versturen van mailingen, huisstijldrukwerk en facilitairdrukwerk. Als de inhoud aansluit op het venster, is het niet meer nodig om de envelop te adresseren en wordt er tijd bespaard. Door al jouw drukwerk door ons te laten personaliseren, wordt de merkbekendheid van je bedrijf vergroot en bespaart het je tijd. Wij garanderen dat alles naadloos op elkaar aansluit.

Gekleurde enveloppen

Naast de reguliere enveloppen bieden wij de mogelijkheid om er een kleur aan mee te geven. Door enveloppen kleur te geven, helpt het je om de persoonlijkheid van je merk te communiceren. We beschikken over ontelbaar veel kleuren en formaten, maar hebben 32 standaard kleuren op voorraad liggen, allemaal zorgvuldig uitgezocht om waarde te creëren voor je boodschap. Als dit niet in jouw straatje past kunnen we je altijd helpen met het maken van je keuze door contact op te nemen met ons team.

Speciale enveloppen

Deze enveloppen bevatten speciale eigenschappen, met als doel om jouw product te beschermen. Voorbeelden van deze enveloppen zijn bordrug enveloppen, luchtkussen enveloppen, golfkarton enveloppen en monsterzakken. Wij helpen je met het selecteren van de juiste envelop, zodat wij de keuzestress kunnen ontnemen en jij je kan focussen op wat belangrijk is voor jou.

Wij kunnen niet wachten om van je te horen

Als jij geïnteresseerd bent in een samenwerking of als jij meer over ons te weten wil komen. Staan wij klaar om naar je te luisteren en samen tot een oplossing te komen.
Contact Opnemen Enveloprint
terug