Ben jij woonachtig in de omgeving Dinxperlo en steek jij graag de handen uit de mouwen? Én wil jij op flexibele basis lekker bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste en leergierige flexkrachten. We vinden het belangrijk dat je nauwkeurig en kwaliteitsbewust bent, maar vooral gedreven en gemotiveerd. Als flexkracht ga je je bezig houden met onder andere het verpakken, banderen en/of sealen van grafische producten. Deze werkzaamheden vinden plaats onder begeleiding en toezicht van een ervaren collega.


Profiel


Wat bieden wij?


Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast? Wacht dan niet met reageren en stuur een korte CV en motivatie per e-mail naar pz@enveloprint.nl. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze HR-medewerker Chiel Wensing (0315-659685)

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Als jij op zoek bent naar werk en een rol binnen Enveloprint jou aanspreekt, zoeken wij jou. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mannen en vrouwen die gemotiveerd en gedreven zijn. Je krijgt bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen, alles over enveloppen en drukwerk te leren en mensen te leren kennen. Er is bij ons ruimte voor doorgroei, zo zoeken wij samen met jou naar het werk waar jij voldoening uit haalt.

terug